úterý 22. března 2011

Konec hlasování

Tak nám skončilo hlasování o tom, jaký kdo pije pivo. A výsledky nejsou nijak překvapivý.

Radegast 13 (50%)
Kozel 11 (42%)
Svijany 10 (38%)
Plzeň 10 (38%)
Černá hora 6 (23%)
Bernard 6 (23%)
Holba 5 (19%)
Gambrihnus 4 (15%)
Starobrno 4 (15%)
Braník 4 (15%)
Budvar 3 (11%)
Zlatý bažant 3 (11%)
Pardál 2 (7%)
Staropramen 2 (7%)
Březňák 1 (3%)
Šariš 0 (0%)

 

Vyhrál (podle mýho názoru zaslouženě) Radegast. Těsně v závěsu jsou další velký pivovary a to Plzeň a Kozel. Někoho by mohlo překvapit hezký umístění Svijan, ale protože se dneska točí na každým rohu, pořád expandujou a v neposlední řadě mají vynikající chuť, tak to zase takový překvapení není. Černá hora, Bernard a Holba taky úplně nepropadli. Vzhledem k tomu, že Holba se točí jen v Olomouckým kraji a to se ještě musí umět dobře natočit, tak 5 hlasů je pro ni krásnej výsledek.

Naprosto propadl Gambrinus a Staropramen. Asi na můj blog chodí málo Pražáků, nebo konečně našli jiný pořádný pivo na pití. :) Ale abych v metru nedostal cihlou po hlavě, tak se musí říct, že Gambrinus 12° je taky vynikající pivečko. 4 hlasy pro Starobrno se daly čekat. Točí se jen v Brně a okolí a i Brňáci mu musí přijít na chuť časem.

A Šariš? Pokud jste ho někdy pili, tak 0 hlasů asi chápete. V dnešní době gutalaxů za pěkný ceny a podobných dostupných projímadel nevidím důvod, proč točit Šariš... :)

PS: Podle Googlu se sem nejvíc lidi dostane při vyhledávání slov jako: "fat", "fat guy", "fat guy eating hamburger" a podobně. Opravdu nejsem ještě tak tlustej, abyste si mě museli vyhledávat přes google zrovna těmahle výrazama. :))

Žádné komentáře:

Okomentovat