pátek 7. října 2011

7UP Cherry

Koukám na svůj blog a co nevidím. Že prý "Blog o jídle, pití, hospodách, smyslu života a podobně...". Jídla je tu dost, nějaká ta recenze na hospody taky, smysl života bude později a to pití? Na to sem nějak zapomněl. Podařilo se mi sehnat pár tekutých skvostů z Ameriky a Velké Británie, tak je načase se do nich pustit. Začneme plechovkou 7UPu Cherry.


Na první dojem trochu přiteplená plechovka, ale hodně potěší informace, že pití neobsahuje žádný barviva. Když to člověk otevře a vyleje do sklinky, tak je mu jasný, proč. Má to čirou barvu jako původní 7UP. To bych u třešňové limonády fakt nečekal. Co se týká chuti, tak je to opravdová třesňová nálož. Trochu to připomíná Dr. Peppera zbavenýho kofeinu. U mě zůstává favorit Dr. Pepper, ale pokud se tahle limča začne prodávat i u nás, tak si ji určitě občas koupím. S Fantama a podobnýma uměle sladkýma hublepama, který se dají sehnat u nás, se to nedá ani srovnat. Je to o několik tříd výš. U Fanty cítíte akorát cukr s rádobypřírodním sirupem, ale u 7UP Cherry vám celou pusu vyleje chuť opravdových třešní. Proč se tyhle lepší limonády u nás na dálným východě ještě neprodávají, je mi záhadou. Snad v budoucnu...


Takže závěr? Pokud máte rádi ovocný limonády a citrónových (Sprite, 7UP) už ste přepití, tak zkuste ochutnat tohle a pak jen čekat, až se to začne prodávat i u nás v obyčejných obchodech. Pokud se vám čekat nechce, rádi byste to ochutnali hned a do VB se vám kvůli tomu nechce, tak si ji můžete koupit nebo objednat za 35 korun v pražským obchodě Candy Store.

Žádné komentáře:

Okomentovat