sobota 30. června 2012

Twister a Caesar Brazer salát, KFC

Byl sem si vyzvednout svůj Twister zdarma za vyplněnej dotazník. Trochu mě rozladilo, že na rozdíl od minula ho tentokrát dostal jen člověk, kterej si koupí nějaký menu. Takhle se vydělává! Ale furt je to samozřejmě krásnej bonus, tak proč ne. No a tak mě napadlo, že tu na něho vlastně ještě není recenze. Recenze to bude krátká, protože nebude moc o čem psát. Proto to spláchnu rovnou i s Caesar Brazer salátem, kterej sem měl to štěstí poněkolikáté ochutnat.


Podle KFC se Twister skládá z Hot & Spicy™ stripsů zabalených v pšeničné tortille se salátem, rajčaty a majonézou. Je tam všechno. Můžu potvrdit. Masíčko pálí tak akorát. Zelenina je klasicky dobrá. Majonéza mi přišla trochu moc tekutá. Asi se smíchala s vodou z rajčete. A chuťově slabší. Nebo sem ji tam měl prostě málo, protože sem ji v puse moc necítil. Tortilla mě na očuch i na chuť přišla trochu moc pšeničná. Kdyby se trochu víc prohřála, určitě by to bylo lepší. Chutnala úplně jako syrová. Dnešní Twister se halt moc nevydařil. Ale už sem ho měl víckrát a obecně ho musím pochválit. I když nebyl dneska ideální, tak chutě jsou v něm opravdu pěkně sladěný a právem patří mezi stálice KFC. Cena je 79,- samostatně a 119,- v menu. To je celkem rozumná cena, ale jen pokud nejste velcí jedlící. Jednoho Twisteru se halt nenajím. Ani v menu s hranolkama. A v konkurenci s Mega Pocketem Brazerem u mě Twister nemá šanci. Toho se aspoň najím.


A co slavnej Caesar Brazer salát? Toho se samozřejmě nenajím už vůbec, ale je kur*a dobrej! Parádní grilovaný Brazer masíčko, směs salátů s rajčatama, provensálským kořením, parmazánem a dressingem. Tenhle salát nepatří rozhodně mezi nejlevnější produkty, ale dostanete ho solidní nálož a většině holek, případně fanouškům Lunetiků určitě stačit bude. Je v něm celkem velkej kus masa a dostanete pěknej pytlík dressingu. Co se salátu týče, KFC poráží konkurenci na plné čáře. Na léto opravdu ideální záležitost pro majitelky vagín. Cena 99,-.




Žádné komentáře:

Okomentovat