neděle 6. ledna 2013

Longer Marco, KFC

Nakonec sem se hecnul a ochutnal i Longer Marco. Druhej sendvič, kterej můžete ochutnat v opravdu revoluční novince od KFC. Předčilo Marco Polo? Proč vůbec Marco Polo? Co má vůbec řecká a dánská omáčka společnýho s člověkem, kterej se proslavil cestopisama o Asii? Že by to byla ta curry omáčka se jménem dánská omáčka? A co ta řecká?


Longer Marco podle KFC obsahuje šťavnatý kuřecí prsíčko v pikantním obalu, řeckou omáčku a ledový salát v sezamové bulce. Asi se budu opakovat. Nemá být bulka kulatá? Jinak salát a kuře klasika. Houska (bulka) taky. Stejně jako u Pola i tady je ta "novinka" omáčka. Tentokráte řecká. Tuhle sem se ptal, jestli náhodou neobsahuje kopr. No a hádejte co. Ona je to vlastně majonéza s koprem. Brrr. Ale jako správnej gurmet musím ochutnat i věci, ke kterým mám odpor. A hádejte co teď. Ona ta omáčka tam není vůbec cítit, protože je naprosto nevýrazná a jediná cítitelná chuť je vlastně pálivost kuřete. Asi tak. Konec.


Vyplatí se kupovat? Máte rádi kopr, menší hlad a chcete se zbavit drobných? Za 29,- (na webu mají 39?!) si myslím celkem dobrá koupě a pokud jste obyčejných Longerů přejedení, proč nezkusit něco novýho. I když za sebe bych volil Longer Polo.

1 komentář: