neděle 25. srpna 2013

Domácí hamburger, Restaurace ISIS Strachotín

Léta jsou na tomhle blogu nezáživný. Fast foody mají prapodivný letní menu, všude frčí saláty a podobný voloviny a proto i s příspěvkama je to slabší. Ale abych to alespoň maličko vynahradil, tak sem hodím tip na jeden úžasnej hamburger uprostřed ničeho. Ale shánět ho budete špatně.

Restaurace ISIS je v malé vesničce Strachotín na jižní Moravě. To by až takovej problém nebyl. Ale hamburger umí jenom samotnej šéf a na ceduli se objevuje nepravidelně jako denní nabídka. Takže musíte mít zrovna štěstí. A proč je vůbec tak úžasnej? Je to první hamburger v ČR, kterej mi na stole přistál v úpravě medium, aniž bych si o to musel říkat. Přesně tak, jak to má být. Super! Zbytek je klasika, nějaká ta slanina, cibulka, okurka, pikantní omáčka, rajče, salát a podobně. Houska byla vynikající a krásně opečená. No prostě pokud pojedete okolo, zkuste svoje štěstí a třeba se vám podaří ochutnat zatím nejlepší hambáč, jakej sem kdy v ČR jedl. Zbytek menu je takovej průměr. Sem tam lepší, sem tam horší. Ale ten hambáč, ten stojí za to! Jen bych ještě podotknul, že hamburger stál pár šupů a můžete si k němu dát parádně natočenýho Krakonoše.




PS: Už se blíží září a s ním i novinky všech fast foodů. Tak si skočte koupit klobouky, ať si máte co držet, až ta jízda začne!


2 komentáře:

  1. Jako hamburgrárnu a flákárnu doporučuju TGI Fridays v Praze. Sice vše stojí větší peníz (Hamburger se slaninou, čedarem, speciální JDý omáčkou a hranolema 290 kč, cola 0,25 za 60... flákotaz argentýnské Bio svíce, sýrovo- bramborová kaše a JDý omáčka za 485..), ale ta chut je naprosta geniální, nepopsatelné a vytváří absťáky... Řekněme že BTB je pouze takový odvárek, jak porcičkou, tak chutí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TGI Fridays v Praze sem několikrát zahlídnul. Příště zavítám dovnitř. :)

      Vymazat