čtvrtek 23. července 2015

Italia Chicken McWrap, McDonald's

McWrap s chutí léta

Ti bystřejší z vás si již začínají všímat, že tu dlouho nebyl žádný příspěvek. No co k tomu dodat. Nebyl. Proč? Tak jednoduše. Dovolenou mám nejen já, ale snad i všichni ve fast foodovým odvětví. Snad jen pěstitelé salátových okurek jedou naplno. Ty jsou všude. Brrr. No a tak není ani moc o čem psát a v tomhle vedru ani chuť. Tenhle příspěvek neberte jako plnohodnotnou recenzi, nýbrž spíš jako varování. Italia Chicken McWrap jsem měl asi měsíc zpátky před dovolenou a od té doby nebyl čas na psaní. Takže tak. Teď už k mýmu poslání.


Proč si nedát Italia Chicken McWrap? Prve bych rozebral naprosto prasáckou kombinaci. Kyselý balsamico s pestem a kuřetem? Fuj. V tomhle wrapu najdete dvě plnohodnotný italský jídla. Variaci na caprese (rajčata, mozzarella) a k tomu rukolu s balsamicovým octem. Plus pesto. V tortille. Tu jsem si nechal dát rajčatovou s vidinou pravé Itálie. No dostal jsem smažený, houbovitý a kyselý kuře nasáklý kyselým balsamicem, mozzarellový kuličky naprosto bez chuti, pesto, který se tam vůbec nehodí, blemcavý rajčata a to všechno ve studené a lepivé tortille. Zážitek opravdu extrémní. Bohužel ne tím správným směrem. Dlouho, jestli-li někdy, jsem neměl ve fast foodu nic odpornějšího.

Zní to chutně? Ani ne. Tohle si opravdu nedávejte. Cena je stejná jako u božího krevetovýho McWrapu. Toť 90,- samostatně a 130,- v McMenu. Snad jsem stihl někoho varovat před vyhozením peněz. Pokud někomu z vás chutnal, napište komentář. Celkem by mě zarazilo, kdyby se někdo opravdu ozval...



PS: Program mám až do konce léta celkem nabitej, ale pokud se objeví něco opravdu super, co si recenzi zaslouží, čas si určitě udělám. Díky za trpělivost, pochopení a věrnost. Tenhle blog má pořád slušnou návštěvnost a to i přes to, že tu nebylo skoro dva měsíce nic novýho. Klobouk dolů před váma. :)

6 komentářů:

  1. Zdraví pracovník z McD. Ano, italský wrap je "divný". Za ty dva měsíce co jsou v prodeji jsem neměl odvahu si ho dát k svačině (narozdíl od výtečného kreveťáka). Kolegyně co ho zkusila říkala, ať to ani nezkouším, že je pěkně hnusný.

    Jinak masíčko je klasický McChicken. To že bylo houbovité bych bohužel přikládal tomu, že si v UHC poleželo o hodně více než oněch 20 minut, po kterých by se mělo vyhodit a nahradit novým.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejodpornější tortila, kterou jsem kdy ve fastfoodu pozřel. Půlka letěla do koše a já od tý doby v McD raději nebyl.

    OdpovědětVymazat
  3. Dík za recenzi. Já si občas dávám to klasický crispy chicken a to špatný neni, chutná mi tam ta lehce pikantní omáčka. Todle bylo i na obrázku příliš.. divný.
    Mimochodem ani jsem nevěděl že má mekáč novou omáčku (možná už dýl), nějakou sladkou chilli - včera jsem ji vyzkoušel a zjistil že je přesně tak hnusná, jak název slibuje. Zlatá hořčicová.
    Joab

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, nevím... mně teda chutnal. Tzatziki beef pak ještě víc.

    OdpovědětVymazat
  5. Nesouhlasím, podle mě byla ta chuť super. Každý kus možná nechutná stejně, ale já si ho dala už několikrát právě v rajčatové tortille, a je to asi to jediné, kvůli čemu teď chodím častěji do McD. Asi tisíc lidí, tisíc chutí.

    OdpovědětVymazat