neděle 2. dubna 2017

Burger Radegast, Radegastovna, Ostrava - rychlorecenze


Nebojte. Nezanevřel jsem na burgery. Na jídlo se čas samozřejmě vždycky najde, na psaní už bohužel ne. Ale dneska dohoním jeden rest (run rest, run!) a napíšu jednu mirkorychlorecenzi. Burger v pořád celkem nové Radegastovně jsem měl už v únoru, takže půjde spíš o tréning paměti a dojmy než o právoplatnou a neměnnou recenzi.




Na menu najdete: "180 g mletého hovězího masa v domácí housce s majonézou s hrubozrnnou hořčicí a pivní omáčkou, vypraženou slaninkou, cheddarem, plátkem rajčete, lístkem salátku frisée, podávané s hranolkami a salátkem Coleslaw". Cena 179 korun českých.

A co si pamatuju já? Instantní cukrovku. Omáčky šíleně sladký, houska sladká a komu by to nestačilo, na hranolkách byla skořice! Ale maso bylo vynikající. Šťavnatý, byla ho spousta, nebylo přebitý kdejakýma bylinama. Prostě maso bylo fajn. Jen ten zbytek mě ze židle nezvedl a určitě by šel zlepšit. Burger Radegast asi ochutnám i v budoucnu, ale že bych ho všem doporučoval, to ne. Tři, čtyři roky zpátky bych skákal radostí, ale mezitím i v Ostravě vyrostla spousta podniků s vynikajícíma burgrama, takže konkurence je vysoká a to Burger Radegast řadí "jen" na lepší nadprůměr. A pokud nemáte rádi sladký jídla a už vůbec ne burgery, poohlídněte se jinde. Pokud máte chuť na výborně natočenej Radegast a k němu něco na zaplnění břicha, klidně si ho zkuste.

Žádné komentáře:

Okomentovat